Cellulite en body contouren

LPG Endermologie

Cellulite gladstrijken Cellulite, waardoor 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) en tot de vasthouding van water rondom deze cellen.

Skin Tightening

Huidverslapping is het gevolg van volumeverlies of vermindering van collageen in de huid. Collageenverlies is een natuurlijk proces en start al vanaf een leeftijd van ongeveer 30 jaar. De effecten hiervan begin je echter meestal pas later te zien, bv aan de huid van de armen of benen, gezicht, buik, billen,…

Cryolipolyse/
Vetbevriezing

Cryolipolyse, ook wel bekend als vetbevriezing, is de methode om vetcellen te vernietigen door middel van koude. De Z Lipo van Zimmer zorgt voor een gecontroleerde koeling van het lichaamsdeel waardoor er een apoptose, cel vernietiging, veroorzaakt wordt van de vetcellen.

Cellulite

We kunnen we cellulite behandelen met het ReModel toestel. Aan de hand van radiofrequentie, gecombineerd met bindweefselmassage en infraroodlicht pakken we cellulite aan. Waar de radiofrequentie gaat zorgen voor collageenstimulatie binnenin de huid, gaat de bindweefselmassage verklevingen loswerken.