Wat biedt Nails Faces And More?
*Ervaren experts
*Krachtigste en veilige picolaser
*100% verwijdering
*Geen littekens

Tattoo laten verwijderen ?

Spijt van uw tattoo? Bent u niet meer tevreden met het design en wilt u hem volledig verwijderen of vervagen voor een cover-up? Kies dan voor een professionele tattoo verwijderen aan de hand van een pico laser behandeling. Uw tattoo laten weg laseren is de enige efficiënte manier om een tatoeage volledig te verwijderen.

Tattoo verwijdering gebeurt bij Nails Faces And More met behulp van pico laser technologie en meer bepaald een Picoseconde Nd:YAG, ook wel picolaser genoemd. Bij Nails Faces And More werken we steeds in twee stappen. De behandeling met de Picolaser wordt steeds gevolgd door een nabehandeling met een tweede laser (Etherea), die specifiek op de genezing van de huid gaat werken.

Pico Laser voor 100% verwijdering

Wil je alleen de beste behandeling? Laat dan uw tattoo weg laseren met een Pico Laser. Bij Nails Faces And More werken we voor tattoo laseren uitsluitend met de Picoplus Laser. Dankzij deze technologie, die als de beste in de wereld wordt beschouwd, heb je 100% gegarandeerde resultaten met een minimum aantal behandelingen.

De gebruikte energie is bij deze laser zodanig van korte duur, dat de huid zelf niet wordt aangetast, wat goede resultaten oplevert zonder schade aan de lederhuid en zonder littekens. De Picolaser is door zijn korte pulsduur en hoog piekvermogen, de krachtigste en veiligste laser voor tattoo verwijdering op dit moment.

Deze techniek wordt aangevuld door een nabehandeling met een tweede laser, namelijk de Etherea. Die gaat zorgen voor een nog snellere genezing van de huid. De combinatie van de twee lasers zorgt voor een optimaal resultaat.

Voorbereiding & nazorg

Het is belangrijk dat een tattoo ouder is dan 6 maanden, alvorens u hem laat verwijderen. De behandeling kan niet uitgevoerd worden wanneer:

  • U fel gebruind bent door de zon, spraytan of zonnebank
  • U zwanger bent of borstvoeding geeft

Huidreactie en nazorg:

  • Na de behandeling kan er roodheid en lichte zwelling ontstaan
  • Gedurende 14 dagen moet de tattoo afgedekt worden (adhv kompres)
  • Coldpack mag gebruikt worden tegen branderig gevoel en jeuk
  • SPF50 smeren is noodzakelijk
  • Contact met water wordt best tot een minimum beperkt tijdens herstel (niet baden, sauna of infrarood gebruiken)

Wij maken bij Nails Faces And More ook gebruik van een speciaal ontwikkelde crème, Laserat. Deze crème werd ontwikkeld door een farmaceutisch bedrijf en is specifiek voor na een laserbehandeling. Laserat zorgt voor onmiddellijke verkoeling en een sneller herstel na de behandeling.

Prijzen

De startprijs is €95 per sessie. De prijs is afhankelijk van verschillende
factoren, waaronder: grootte van de tattoo, hoeveelheid en soort inkt,
kleur en diepte van de inkt, leeftijd van de tattoo, etc. 

Voor een behandelplan op maat en exacte prijs per sessie, kunt u steeds een  intakegesprek boeken in onze centra.

Sessies

Bij een zwarte tattoo zijn er gemiddeld 4 tot 6 sessies nodig voor een volledige verwijdering. Bij een tattoo in kleur kunnen er meer dan 6 sessies nodig zijn. Een behandeling neemt, afhankelijk van de grootte van de tattoo, 5 tot 25 minuten tijd in beslag.

Tussen elke sessie is er een herstelperiode van minimum 8 weken nodig.

Tattoo verwijderen voor en na

FAQ

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat het genezingsproces een zeer grote invloed heeft op de verwijdering van een tattoo. Daarom hebben we ervoor gekozen om een tweede laser in te zetten die specifiek het huidgenezingsproces bevordert, namelijk de Etherea. Bij Nails Faces And More werken we dus altijd in twee stappen, met twee lasers in één behandeling.
Daarnaast eindigen wij elke behandeling met een speciaal ontwikkelde crème voor laserbehandelingen, Laserat, die een kalmerend en herstellend effect heeft op de behandelde huid.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een tattoo te verwijderen, al zijn deze niet allemaal even veilig en zonder risico’s. Onze Picoplus laser van Lutronic is de krachtigste laser op de markt en zorgt voor een volledige verwijdering zonder enige opwarming in de huid. Doordat de laser beschikt over een korte pulsduur is de kans op huidletsels minimaal.

Ja, elk type tattoo kan behandeld worden. (gekleurd, zwart, cover, volledig ingekleurd,…) De enige voorwaarde is dat de tattoo 6 maanden oud moet zijn.

Ja, onze Picoplus laser van Lutronic is dankzij zijn picoseconden en hoog piekvermogen de krachtigste laser op dit moment voor de verwijdering van tattoo’s en permanente make-up. Hierdoor kunnen we een tattoo volledig verwijderen zonder littekenvorming.

Het verwijderen van een tatoeage is geen aangename behandeling. Wij doen er echter alles aan om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken door o.a. gebruik te maken van een koelsysteem. Ook duurt de behandeling zelf maar enkele minuten.

Na de behandeling moet blootstelling aan de zon vermeden worden en is het aanbrengen van SPF50 noodzakelijk. De huid is in herstel en dus dient u 3-4 weken zoveel mogelijk uit de zon te blijven. Ook 2-3 weken voor de behandeling kunt u de zon best vermijden.

Volg onze social media kanalen en blijf op de hoogte van onze behandelresultaten en promoties.

Check hier alvast onze Instagrampagina! @nailsfacesandmore • Instagram-foto’s en -video’s 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.